Bewegende balkjes

Lokatie

Durf groot te dromen. Bij Evolution Events is dat altijd ons motto geweest. We waren dan ook verrast, maar niet minder geïnspireerd toen onze eigen whizzkid Matthijs eerder dit jaar een prachtige tweedehands NASA spaceshuttle op de kop wist te tikken via Ebay (met milde sporen van gebruik, maar Matthijs heeft goede hoop dat de reis heen en terug met een beetje ductape verder zonder veel problemen moet kunnen verlopen).

Met onze eigen "Murphy Challenger" in de schuur was het volgende obstakel het vinden van een geschikte buitenaardse lokatie, maar voor de in aanbouw zijnde maanbasis op Europa (das een maan van Jupiter) hebben we een aantrekkelijke offerte gekregen. Deze rustig gelegen, fotogenieke en van Nordic walkende voorbijgangers gespeende toplokatie zal het decor vormen van "Extraterrestrial", hét evenement dat zowel beginnende als ervaren larpers OC en IC naar adem zal doen snakken!

Let op: bij het inschrijfgeld zitten een retourtje met de "Murphy Challenger" en gevriesdroogde maaltijden in drie smaken (wildragout, andijviestamppot en kaas/uiensoep) inbegrepen. Voor ruimtepakken zul je zelf moeten zorgen, maar het Russische ruimteagentschap Roscosmos houdt regelmatig opruiming! Dus ook voor de kleine portemonnee, altijd een lekker modieus kostuum! (Brenda neemt naald en draad mee)