Bewegende balkjes

Inschrijving en Training

Inschrijven kan op de manier die jullie van ons gewend zijn, via het inschrijvingssysteem. Bedenk wel dat het erg belangrijk is dat we de juiste informatie hebben wat betreft allergieen of eventueel gezondheidsrisico's. Gezien het onderwerp en de fysieke aard van de larp houden we ons het recht voor om onze deelnemers medisch te laten keuren voordat de inschrijving definitief is.

Wanneer de inschrijving definitief is zullen we voor spelers en NPC's een drietal data voor trainingsdagen toesturen, waar we met zijn allen naast karaktercreatie en kostuumontwerp ons ook zullen richten op zorgen dat iedereen de reis en locatie fysiek en mentaal aan kan. Ook zal er de gelegenheid bestaan om te praten met ervaringsdeskundigen en natuurlijk gezellig met zijn allen ons voor te bereiden op deze one-of-a-kind larpervaring!

Inschrijven doe je in ons inschrijfsysteem. We moeten binnenkort de eerste helft van de Space Shuttle betalen, dus we willen jullie vragen zo snel mogelijk na je inschrijving te betalen.

De training zal worden begeleid door Wubbe Kersten en Cheng Wu van NASA.

Trainer 1 Trainer 2